Hanar

 Just nu har vi inga hanar som söker hem via oss, håll utkik här eller kontakta oss via mail för att se vad som är på gång :) images

             heartheartheart

66 Responses to Hanar

 1. Carmen Fuentes says:

  Hej Terese,
  Vill tacka för det fina bemötande vi fick när vi kom med våra marsvin (Pompom och Tosse)
  Det kändes tryggt att lämna över dem till er!!
  Tack!!
  Carmen med familj

 2. gosarnasmarsvin says:

  Vad roligt att höra =)
  Önskar er all lycka till i framtiden!
  Mvh Terese & marsvinen

  • Monika Polbring says:

   Hej Therese
   Vi skulle gärna vilja skicka en hälsning på "Responses to Hanar", men vet inte hur = – ).
    
   Tack för ett genuint intresse för alla små liv, som du tar hand om. Vi uppskattade kontakten innan vi kom, ditt trevliga bemötande och att vi har kunnat höra av oss, när vi är oroliga!
   I februari i år adopterade vi två sötnosarna Rufset och Masarin (tidigare Elvis och Walkman). Att se dem ligga helt avslappnade mitt i buren, gör oss varma och lugna till mods. De myser och gäspar i famnen eller på mjuka kuddar i knät varje kväll. Rufset slickar oss gärna och länge, är lugnare i famnen än i buren, medans Masarin är en riktig livsnjutare, som tar allt coolt och ser till att buren ständigt är full med mat.
   Det är så roligt att se deras helt olika temperament. Rufset, som är peruan, är så vacker. Masarin har charm, som få kan motstå.
   Masarin är nu 6 månader och vi får se hur lugnt det är mellan de två totalt olika individerna, när han blir 10 månader.
   Trevlig sommar!
    

   • gosarnasmarsvin says:

    Hej =)
    Åh, vad roligt att höra ifrån er!
    Marsvinen har verkligen blivit en del av er familj precis som det skall vara, det gör mig varm i hjärtat.
    Ha det gott!
    Mvh Terese & marsvinen

    • Monika says:

     Hej Therese!
      
     Tack för ditt snabba svar!
     Vi har nu varit på två dagars semester utan våra sötnosar. Släktingar matade dem under tiden. 
      
     Innan vi åkte, kontrollerade jag Rufset och Masarin, som jag läst att man ska göra.  Rufset var hård i ändan och jag misstänkte att det var lite förstoppning. Jag är mest van vid flickor, så jag ville avvakta innan jag gjorde något. I bakhuvudet hade jag läst om att man ska kontrollera hanarna titt som tätt. Rufset har varit lös i magen, men hade nu hård, normal avföring, så jag avvaktade tills dess att vi kom tillbaka.
     I kväll, då vi kom hem, kontrollerade jag igen. Öppningen var stor och när jag pillade lite, såg jag att det låg mer bakom. Jag fick ut en hel del och han låg stilla hela tiden och blundade till och med.
     När jag nu känner bakom pung och ändtarmsöppningen, känns han inte alls hård som förut. Jag förstår att jag kommer att behöva titta till detta i fortsättningen, men behöver jag gå med honom till veterinären?
     Med vänlig hälsning
      
     Monika

     • gosarnasmarsvin says:

      Hej på er =)
      Jag skulle just som du säger ha lite extra koll, men det känns inte som det är akut med veterinär.
      Se om du kan finna något mönster i när han blir hård i magen, det kanske är något i maten som påverkar hans mage.
      Stort lycka till och hör gärna av er igen med hur det går.
      Mvh Terese & Marsvinen

 3. Monika says:

  Oj vad snabbt du svarar! Tack!!!
  Rufset och Masarin har varit ute en del på "grönbete" i sommar. Tyvärr har vi fått dra in på det, då Rufset blir lös i magen. Jag sätter ett samband med hans hårda mage och färskt foder. Bakom det hårda var det också löst och sedan hårt igen.
  Under flera dagar tidigare har han fått gå på vatten och hö, men jag tycker synd om honom. Klarar de sig på bara vatten och hö? Hur länge i så fall?  Vi tar upp Masarin för att mata honom med vanlig mat.
  Må så gott, Monika
   
   
   

  • gosarnasmarsvin says:

   Hej igen =)
   I en period för att få stopp på magen så går det bra att utesluta grönsaker, men absolut inte för länge! Marsvin behöver fylla på C-vitamin varje dag för att undvika brist sjukdomar. Tillsätt gärna C-vitamin i vattnet under de dagar som han inte får grönsaker.
   Prova en grönsak i taget för att kanske kunna utröna vad eller vilka han reagerar på.
   Stort lycka till med söta Rufset!
   Mvh Terese & Marsvinen

 4. johanna sjölén says:

  Hejsan!
  I våras hämtade min dotter och jag två underbara marsvinskillar hos er, Slash och Gibbson. Det var våra första marsvin men vi har blivit helt förälskade i dem. De har gått ute på dagarna hela sommaren och betat (utom när regnet öst ner) och blivit riktigt runda om magen. Vår fråga nu är om man kan utöka marsvinsfamiljen med en kille till eller blir det svårt att få Slash och Gibbson att acceptera ett nytt marsvin.
  Hälsningar
  Johanna och Clara

  • gosarnasmarsvin says:

   Hej på er =)
   Åh va roligt att ni trivs med era nya familjemedlemmar!
   Det låter som om de funnit ett riktigt fint hem hos er.
   Tyvärr kan det nog bli svårt att gör en trio av duon, hanar är lite knepigare än honor på så vis och man är glad att två finner varandra och fungerar utan trams. Det som ofta kan fungera är att ni har en bur till med två hanar och att de träffas utanför buren på neutral mark som tex ute i en stor hage el dyl men de behöver var sitt revir att härska över i sina burar. I så fall är det bäst att ta två hanar som skiljer sig i ålder från de som du har redan. Det kan bli bråk även såhär men det kan också fungera riktigt bra, jag har hört ett flertal fall från familjer som det är klockrent. Tyvärr så är det svårt att veta innan ni provat, men som ni vet så är ju alla marsvin välkomna tillbaka till oss om det visar sig att det blir trubbel.
   Varmt välkomna åter!
   Mvh Terese & Marsvinen

 5. Helen says:

  Hej
  Tack för trevligt bemötande och framför allt för att vi fick förtroendet att adoptera Prinsen och Bubblan som verkar ha funnit sig tillrätta här hos oss. Bubblan är hur cool och mysig som helst och bara Prinsen får vara intill trygga Farbror Bubblan så verkar han vara nöjd.
  Mvh Helen, Linn & Paul

 6. Lisa says:

  Hej! Vi söker kompis till våran marsvinshane på ca 4 år då hans kompis troligen behöver tas bort pga återkommande urinsten, vilket är otroligt jobbigt :( 

  Jag skulle helst önska att man hittade en hane i ungefär samma ålder för att slippa det som sker om jag köper en bebis, dvs det ena marsvinet dör av ålder så har jag ett ganska ungt marsvin kvar. 

  Tror du att någon av dina äldre hanar skulle fixa att bo ihop med Mimo, som han heter? Han är otroligt snäll, nyfiken och pratglad men något ettrig ibland, han är ett virvelmarsvin så han kan bli lite mycket haha…

  • gosarnasmarsvin says:

   Hej =)
   Har tyvärr ingen ensam hane i den åldern inne just nu…. Och jag delar inte på par som fungerar ihop.
   Jag vet att det är två ensamma hanar på väg in så håll lite koll på hemsidan veckorna framöver så får vi se vad för söt nosar som dyker upp hos mig.
   Mvh Terese & Marsvinen

 7. Maria Envall says:

  Hej,
  vi pratades vid idag, jag och min son Alexander ska besöka er på söndag. Vi skulle gärna vilja reservera Snackis och Rufsis. 
  Med vänlig hälsning, 
  Maria Envall 

  • gosarnasmarsvin says:

   Hej =)
   Killarna är reserverade till er och ni är varmt välkomna på söndag för att besöka dem.
   Mvh Terese & Marsvinen

   • Maria Envall says:

    Hej, 
    Vilka fina och mysiga killar vi fick hem:) Dom verkar trivas. Iddy är den som är mest framåt och matgladast medan M håller sig lite i bakgrunden. Ha det gott! Nöjda hälsningar Maria & Alexander 

 8. Helena Kopp Kallner says:

  Hej!
  vi söker en ny livskamrat till vår hane Fläcken som är 2 år gammal. Hans bror Bruno gick bort hastigt. Vi är en familj med 3 barn som alla gosar och leker rimligt mycket m marsvinen. På somrarna får de vara ute. Har du något lämpligt marsvin? Vi kommer gärna och tittar. 
  Hälsningar Helena

  • gosarnasmarsvin says:

   Hej =)
   Alla våra hanar som söker hem finns med på hemsidan.
   Varmt välkomna att besöka oss under någon av våra öppet tider.
   Maila gärna om ni har fler frågor.
   Mvh Terese & Marsvinen

 9. Sara says:

  Hej Terese
  Tack för din fina beskrivning om Freddie och Finol. Din beskrivning stämmer så bra med pojkarna. Vi är glada att dem får vara tillsammans framöver också. Freddie är en ängel och ger lilla Finol den trygghet som han behöver. Pojkarna är jätte saknade hos oss :( .
  Tack igen för din vänliga bemötande och vi önskar att dem hittar en snäll familj som kan ge dem det kärlek dem så förtjänar.
   

 10. Frida eriksson says:

  Hej! 
  Vilken underbar sak ni gör för de små liven, sånna som er behövs!
  Jag har tidigare haft rasen Teddy och saknar sällskapet så mycket att jag tycker det är dags att skaffa några nya kompisar:)
  jag såg piff och puff och blev genast fast vid dem, så min fråga är då om dom finns kvar?
  Med vänlig hälsning, Frida

  • gosarnasmarsvin says:

   Hej =)
   De finns kvar i dagsläget.
   Om du är intresserad av att adoptera dem så maila mig gärna lite mer information om hur du tänker inför ditt beslut att utöka familjen samt lite information om din familj.
   Om allt känns bra så är du välkommen att först besöka oss för att sedan ev genomföra en adoption.
   Varmt välkommen åter!
   Mvh Terese & Marsvinen

 11. Helena Kopp Kallner says:

  Hej! Jag ser att du lagt ut nya hanar men tyvärr bara par. Vi söker fortfarande en ensam hane. Flera av dina hanar verkar ha kommit ensamma. Om du får in någon ensam hane kommer vi gärna på studs och prövar om de kan gå ihop. 
  Hälsning Helena

 12. Karin says:

  Hej, jag och mina söner är sugna på ett marsvinspar. Men jag har en del funderingar:
  Hur mycket kostar det att ha två marsvin om man bara har möjlighet att köpa hö mm på en zoo affär? Det är så svårt att beräkna eftersom jag inte kan finna någonstans hur mycket de äter. 
  Är det skillnad på att ha två hanar eller två honor ur luktsynpunkt eller temperament mm? 
   

  • gosarnasmarsvin says:

   Hej =)
   Vad roligt att ni vill ha marsvin, det är härliga små varelser!
   Min åsikt är att det inte skiljer sig mellan honor och hanar, inte vad det gäller lukt iallafall. Hanar luktar lika hela tiden medans honor luktar mindre vissa perioder och väldigt starkt under sin brunst.
   Hanar tenderar att vara lite mer sociala och nyfikna än honor tycker jag och blir ofta bättre familjedjur än honor. Jag tycker det är viktigare att hitta individer som ni tror passar er än att innan välja ett kön =)
   Kostnaden är svår att beräkna jag vet för det är så mycket som spelar in i beräkningen. Men jag tror att om du lägger dig mellan 500-600 Kr / månad så är du ganska nära och då har jag lagt in: Hö, strö, kraftfoder samt grönsaker, vitaminer samt veterinär försäkring.
   Varmt välkomna åter!
   Mvh Terese & Marsvinen

 13. Linnea says:

  Ja har 3 goa brudar som söker en charmig pojkvän  så de holler sig på jorden :)  Anarki var väldigt stilig

  • gosarnasmarsvin says:

   Hej =)
   Han skulle bli toppen som tupp!
   Super trevlig och orädd kille.
   Mvh Terese & marsvinen

 14. Katja Mäki says:

  oj vad många fina och stiliga herrar ni har att välja mellan.. :-) santos o wille, Legolas o tornado, Kivi o Black II blev nog favoriterna… jag vill så gärna komma och hälsa på… :-) Kram

 15. pernilla hedberg says:

  Hej nu är Santos och Willes bur iordningställd o allt nödvändigt inköpt. Nu längtar vi tills den 21 :D men nu bär det snart av till härliga Öland. Hoppas allt är bra med er alla.  Mvh Pernilla och Eina

  • gosarnasmarsvin says:

   Allt är fint med killarna och mig :)
   Ha det så skönt på Öland så ses vi den 21:a.
   Mvh Terese & Marsvinen

 16. pernilla says:

  Hej Hej ville bara tala om att allt går bra med Wilie och Santos!!!
  Fortfarande lite rädda i buren men dom gör framsteg :D
  Santos e nog den lite mer modiga av dom båda :P
  Ha de gott mvh Pernilla och Elina
   

 17. sara says:

  vi kommer och tittar på söndag! :D

 18. sophie says:

  Ett tips om Muffin, Simona, Korven, Kudden, Roffe och Ruff dom är lakeland
  de spelar ingen roll hur dom ser ut en lakeland kan se ut hur som helst.
  den enda skillnaden är att dom bär på nakengenen.
  Här är lite fakta

  skinny och skinny blir bara skinnys

  skinny och annan ras blir lakeland

  skinny och lakeland blir skinny och lakeland

  lakeland och lakeland blir skinny, lakeland och petar

  laklenad och annan ras blir lakeland och petar

  • gosarnasmarsvin says:

   Oki =)
   Är som sagt ingen rasexpert, men man lär sig hela tiden ;)
   Då vet jag att de räknas som Lakeland. Jag förmodar ju att de kommer från samma avelspar men är inte säker på vad mamman är. Pappan är helt skinny iallafall så mycket vet jag. Så då måste ju alla bära på den nakna genen.
   Tack för info =)
   Mvh Terese & Marsvinen

 19. Carola Brännbäck says:

  Hej Therese!
  Vad kul att få se att Charlie fått en ny fin kompis. Hoppas de snart får ett bra hem tillsammans. Vi undrar lite hur det har gått för vår lilla Fenix. Har han oxå hittat någon ny kompis? Vi saknar förstås våra små killar mycket och önskar dom all lycka.
  Din verksamhet är guld värd!!

  Stor kram från
  Carola, Johnas, Fannie och Thessie ( Charlie & Fenix Fd ägare)

  • gosarnasmarsvin says:

   Hej =)
   Ja, det var lite väl tramsigt mellan killarna så jag beslutade mig för Fenix skull att dela dem.
   Charlie var av lite ettriga kaliber än stillsamma Fenix. Fenix fann en sann vän i en annan släthårig kille som kom in till oss med samma problem, han hade en kompis som var lite väl “på”. De har sedan funnit ett nytt hem tillsammans. Jag brukar invänta att båda flyttat innan jag meddelar den gamla familjen så nu hann ni före =)
   Ha det gott!
   Mvh Terese & Marsvinen

 20. Carola Brännbäck says:

  Åh, vad roligt att Fenix har fått det bra. Charlie verkar oxå ha det jättebra med sin nya vän. Tack för att du tar så väl hand om våra älsklingar!

  Kram

 21. Sara says:

  Hej!
  Tack för fint bemötande idag.
  Vill bara lämna en liten uppdatering: Det verkar bli ett skönt litet grabbgäng där ömsesidigt tycke har uppstått. Min 11-åring satt med Pajas ömsom i famnen och ömsom i armvecket i 3 timmar (!!!) efter hemkomsten och båda verkade njuta av närheten och lugnet. Joker satt i knät på 8-åringen i 2 timmar och fick även prova att vara på golvet ett kort tag. När jag tog upp honom kurade han ihop sig på min axel och borrade in sin söta nos bakom mitt öra.

  Tillbaka i buren var Pajas den nyfikne och snurrade runt på upptäcksfärd medan Joker softade i sitt hus. Medan vi nattade hörde vi hur de knaprade på hö och persiljan.

  Imorgon ska marsvinen få inviga huset som barnen byggt i Duplo lego och de har gjort skisser på en hinderbana. Dessutom har barnen tagit fram sekatören så den är redo för knipsning av äppelkvistar imorgon bitti så att Pajas och Joker har något att mumsa på medan barnen är i skolan. Ingen risk att marsvinen slöar till här inte!

  Stor kram till er alla och er fina verksamhet. Synd att vi inte bor närmare för barnen skulle gärna komma och ofta hjälpa till i stallet. Barnarbete när det är som bäst. :)

  • gosarnasmarsvin says:

   Åh vad roligt att höra!
   Det låter som om killarna hittade rätt hem hos er =)
   Stort lycka till!
   Mvh Terese & marsvinen

 22. Sara says:

  Vilka framsteg marsvinspojkarna gör! Både Pajas och Joker har varit med barnen (4 grabbar) i 3 timmar medan de spelat Wii idag på eftermiddagen. Barnen har turats om att spela och de som inte gjort det har gosat med marsvinen. Och båda marsvinen har ätit färska och väl avtorkade maskrosblad från barnens händer!

 23. Sara says:

  Hej!
  Vill bara lämna ett livstecken från oss. Pajas och Joker är numera omdöpta till Fluffy (brun) och Fofy (vit). Det har periodvis gått ganska vilt till i buren där de både jagat varann s spånet flyger och klapprat tänder. Jag har antagit att det är Fofy som kommit in i “puberteten” och kaxat sig för att mäta sig med och utmana Fluffy. Ibland har Fofy haft bitmärken på ryggen och skråmor på ena örat. Nu är det lugnare, men de ligger aldrig bredvid varann och gosar.
  1) Är det normalt?

  De får fri tillgång till hö och vatten men inga pellets eller annat torrfoder mer än några enstaka när vi tränar dem. Försöker variera deras kost varje dag med morötter, gurka, vitkål, grönkål, rödkål, brysselkål, lite äppel- eller apelsinklyftor och kiwi. Dessutom får de massor med pinnar från våra äppel- och plommonträd att gnaga på. De är ute och går fritt i ett rum ca 2 tim per dag. Då får gå i matlabyrint – leta små bitar av grönsaker gömda under och bakom leksaker som är utplacerade på golvet. Förutom detta är de med när det tittas på TV och läses läxor ca 1-2 tim per dag.
  2) Hur mycket grönsaker ska de ha för att få sitt behov av c-vitamin tillgodosett men inte bli överviktiga? Läste någonstans att motsvarande 1 kaffekopp per marsvin var lagom. Behöver Fluffy och Fofy mer eftersom de är så aktiva? En väninna tyckte

  3) De får ett stort knippe maskrosblad och/eller färskt gräs varje dag. Nogsamt torkat i rumstemperatur innan de får dem. Räknas detta som grönsaker eller hö? Kan de få för mycket färskgräs och fylla magarna med det istället för hö?

  4) Läste någonstans att marsvin sällan sover med stängda ögon. Dock gör Fluffy ofta det. Första gången jag hittade honom så i buren trodde jag han var sjuk men nu gör han det ofta även i famnen. Hoppas att det bara är ett tecken att han trivs och känner sig till freds.

  • gosarnasmarsvin says:

   Hej =)
   Ja, nog är det lite tonårsfasoner som gör sig gällande allt ;) Jag tror de kommer att finna mer fysisk närhet till varandra igen när hormonerna stillar sig.
   Att ha kraftfodret som aktivitetsgodis tycker jag låter utmärkt. Om ni vill så kan de få hel havre att äta på i buren samt krossat korn, så länge de inte visar övervikt.
   Grönsaks givan låter toppen tycker jag. Fodra gärna bara hö vid en av fodringarna tex till frukosten så har de hela dagen på sig att beta hö, det är bra för tänder och mage. Sedan kan ni ge grönsaker, frukt samt grön foder ( ute plockad mat ) vid ett annat tillfälle.
   Grönfoder/ grönsaker kan aktiva marsvin i stort sett ha fri tillgång på, de äter så mycket de vill ha.
   Ha det gott och tack för fin julhälsning =)
   Mvh Terese & Marsvinen

 24. Sara says:

  Kan de även få helt vete? Hittade ett paket vetekross i skafferiet.

 25. gosarnasmarsvin says:

  Hej =)
  Om du inte vet vad de hette från början så är det nästan omöjligt för mig att hitta dem i mina pärmar.
  Var de födda hos mig så räcker det med födelsedatum, annars svårt som sagt. Har du bilder så kan jag matcha dem med sparade arkiv bilder över dem som hittat hem via oss.
  Härligt att höra att de mår bra och har ett hem oavsett om de är härifrån eller inte =)
  Mvh Terese & Marsvinen

 26. Sophie says:

  Hej! Jag är ägare till Wisky och Mysis. Whisky försöker göra barn/jucka med Mysis fastän båda är killar, Mysis verkar inte tycka om det.
  Är det jobbigt för Mysis?
  Mvh Sophie:D

  • gosarnasmarsvin says:

   Hej =)
   Hanar kan använda parningsbeteenden i dominans syfte. Just detta beteende brukar inte vara jobbigt för någon av parterna om det inte är så att det också betyder att den som blir riden på blir skadad, biten, riven el dyl.
   Är de sams för övrigt?
   Mvh Terese & Marsvinen

 27. Katja says:

  Hejsan! Vi har två långhåriga marsvinshanar på 3 år. Har haft dem sen 1 år tillbaka. Båda har alltid varit friska och krya, inga problem först nu. Dem har nästan slutat äta! :/ De har aldrig haft några problem med det innan och har alltid varit mkt matglada. Just nu är dom i en “tjafs period” vilket kommer och går. Några veckor sedan har dom slutat äta :( Båda två! Vi har testat allt från äpple till sallad men ingeting förutom gurka äter dom ;( Vi har testat med allting men ingeting verkar funka.. Dom är mycket pratglada och ej sjuka eller något. Inga tand problem eller något. Har aldrig varit sjuka! Just nu går dom ute på dagarna när det är fint väder men då äter dom bara gräs ett tag sedan slutar dom äta..

  De tigger och ropar alltid efter mat men när dom får det så vill dom inte äta ;( Så dom vill alltså bara äta gurka! Hö vill dom heller inte äta och höet är av god kvalite och dammar/möglar inte heller. Kraftfoder vill dom inte heller äta ;( Vi har testat med ekologiska grönsaker och allt! Men det funkar inte heller.. Vissa säger att dom bara är “bortskämda” ? Har ni något tips? För vi börjar bli riktigt oroliga :( Somsagt inga sjukdomar eller tandproblem. Så helt friska och glada annars. Mvh/ Katja

  • gosarnasmarsvin says:

   Hej =)
   Marsvin som matvägrar eller blir väldigt petiga med maten är inte så vanligt, de är matglada djur =)
   Friska djur skulle aldrig svälta sig utan äter om de behöver bara det finns tillgång finns på bra mat.
   Tips:
   Mata bara på fasta tider, tre gånger om dagen.
   På morgonen: Ta bort gammalt hö, och lägg in nytt hö, ge en liten bit gurka( halv gurkskiva per marsvin ) med c-vitamin pulver på för att motverka vitaminbrist.
   Till middag: Ge bra grönsaker, persilja, spenatblad, broccoli mm i en liten mängd, ca en halv deciliter per marsvin, ca en matsked frön / pellets blandning.
   Till natten: Ta bort överblivna grönsaker samt frön ur buren och ge en liten ny tuss hö.

   Om de piper och tigger mellan måltiderna så försök att aktivera dem med något istället, golvtid eller mys.

   Önskar dig lycka till och hoppas att de börjar att äta!

   Mvh Terese & Marsvinen

 28. Hanna says:

  jag undrar om jag kanske kan få köpa zack och cody dom är så himla fina. en fråga är dom kastrerade

 29. gosarnasmarsvin says:

  Hej =)
  Jag måste erkänna att jag har ingen aning vad det gäller hagtorn.
  Säkrast kanske är ändå att ge henne någon form av tillskott som är avsedd för marsvin om du känner dig osäker.
  Lycka till!
  Mvh Terese & Marsvinen

 30. Karin says:

  Nu har grisen Mario bott hemma hos mig och kompisen Gordon i ett år och de verkar ha blivit kumpaner för livet. Det tog tid men nu är de som dubbel och trubbel :) Ville bara tacka än en gång för ett fint bemötande, jag kommer säkert tillbaka på jakt efter fler små grisar framöver!

 31. Bulgaria Alarcon says:

  Hej vi är intresserade av killarna Snubben och Snobben om de finns kvar. Vi är en liten familj, det är jag och min dotter som är 12 år. Jag har haft djur sen jag var 9 år och kan inte tänka mig ett liv utan, just nu har vi två små gerbiler som heter Lola och Lakriz de är två underbara små tjejer som hittar på massa hyss. Nu vill vi se om vi kan utöka familjen med två marsvin och vi skulle vilja prova på för att se om min dotter tål dem. Nu är frågan hur vi går tillväga efter denna mailkontakt.
  Tack på förhand Bibbi och Lina (Lola o Lakriz)

  • gosarnasmarsvin says:

   Hej =)
   Dessa killar har tyvärr blivit reserverade, har inte hunnit uppdatera hemsidan för ens nu.
   Varmt välkomna åter via mail om ni hittar andra intressanta marsvin längre fram.
   Mvh Terese & Marsvinen

 32. gosarnasmarsvin says:

  Hej =)
  Vad fint att ni givit några marsvin ett nytt hem.
  Lycka till med era nya vänner!
  Mvh Terese & Marsvinen

 33. Sonja says:

  Hej, när det gäller transporten, om jag och min familj nu skulle köpa marsvin, är det möjligt att transportera 2 marsvin (Dorri och Tornado) i en hamsterbur som är 36cmx50cm eller blir det för trångt? Jag bor ungefär en timme från er gård:)

  • gosarnasmarsvin says:

   Hej =)
   Den buren går bra att använda som transport men inte för att bo i.Marsvinen vill gärna ha det lite ombonat och trångt när de skall åka och då går det bra med en transportbur i den storleken.
   Mvh Terese & Marsvinen

  • Maja says:

   Hej!
   Vet att denna frågan inte var riktad mot mig men jag vill bara dela med mig av min åsikt. Jag tycker inte att det är okej med en 36×50 cm bur. Jag har tre marsvin själv (som jag köpt härifrån) och de har en kanin bur som är 70×180 cm. Buren finns på zoo.se! Lycka till och det är aldrig försent att skaffa en ny bur, de ska ju leva rätt så länge!

 34. Anton says:

  Juste hur länge kan dom åka bil för jag bor i kristinehamn (3timmar och 40 minuter från dig) och kanske vill komma och köpa Viggo och Sigge (om man får döpa om dom kommer dom heta Roffe och Smörgås).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>